Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünün küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Belli yardımlar esnasında zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, insanlara olan güvenin artacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarının küçüldüğünü görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına alamet eder.

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, düzeninin sarsılacağına yorulur.

Rüyada memelerin küçüldüğünü görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments