Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin küçüldüğünü görmek

Rüyada evin küçüldüğünü görmek

Rüyada evin küçüldüğünü görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, masa başı bir işe gireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına delalettir.

Rüyada evin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada evin küçüldüğünü görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, atılıma geçeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada insanların küçüldüğünü görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Rüyada diş küçüldüğünü görmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına tabir olunur.

Rüyada burnun küçüldüğünü görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafasının küçüldüğünü görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, bir ömür olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments