Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının küçüldüğünü görmek

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, birçok işin birlikte yapılacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret eder.

Rüyada kızının küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Hayatınızda birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada kızının küçüldüğünü görmek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine yorulur.

Rüyada kafanın küçüldüğünü görmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, gamsız bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada başkasının küçüldüğünü görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına delalettir.

Rüyada çocuğun küçüldüğünü görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, işlerin bir anda azalacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine inanılır.

Rüyada ellerinin küçüldüğünü görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, kötü yollara gireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments