Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kör olmak

Rüyada gözleri kör olmak

Rüyada gözleri kör olmak ayrılık yaşanacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözleri kör olmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir şekilde yanlış kişilerle, yanlış projelerle veya yanlış aktivitelerle zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada gözü kör birini görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kavgaların biteceğine rivayet eder.

Rüyada gözleri kör görmek yaşam enerjisine kavuşacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, eşine değerli hediyeler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada tek gözü kör birini görmek daha bir sevileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kör göz görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kör gözlü birini görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü kör bebek görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada birinin gözünü kör görmek ticaretinin de bozulmayacağına, çektiği zorlukların biteceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments