Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz yaşamın tadına varmanız için gerekli desteği sağlıyor.

Rüyada eşinin gözlerinin kör olduğunu görmek maddi varlığının çoğalacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine yorulur.

Rüyada kör göz görmek içinin kıpır kıpır olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada gözleri kör birini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine delalettir.

Rüyada gözü kör birini görmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözlerinin kör olduğunu görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine işaret eder.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Rüyada tek gözü kör adam görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments