Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin içine bakmak

Rüyada gözlerinin içine bakmak

Rüyada gözlerinin içine bakmak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, ümitlerinin son bulacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin içine bakmak gördüyseniz:

  • Dahi tarafınızı kullanmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına yorulur.

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kendi gözüne bakmak eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlerinin içine bakmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, türlü musibetlere uğrayacağına işaret eder.

Rüyada gözlere bakmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, yaklaşan güzel günlere, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine inanılır.

Rüyada kendi gözlerine bakmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına yorulur.

Rüyada aynada gözlerine bakmak kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments