Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin gözlerine bakmak

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, başarılarının her geçen gün artacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine işarettir.

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Ya da partneriniz yeni maddi kaynaklar bulabilir.

Rüyada bebeğin gözlerine bakmak dertlerinin biteceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada gözlerine bakmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözünün içine bakmak güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, güzel bir hayatı olacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının gözlerine bakmak kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına inanılır.

Rüyada birinin gözlerine bakmak işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, iş hayatında rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada yan gözle bakmak içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözün içine bakmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments