Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, çok kötü hissedileceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak zor durumların sona ereceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, yeni bir ortama girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiye bakmak maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerini görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle göz göze gelmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, bir hastalığa maruz kalacağına, iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments