Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlere bakmak

Rüyada gözlere bakmak

Rüyada gözlere bakmak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada gözlere bakmak gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Rüyada bir erkeğin gözüne bakmak zorlukların biteceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada erkeğin gözlerine bakmak zarar göreceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalet eder.

Rüyada aynada gözlerine bakmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak borçlarını kolayca ödeyeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına yorulur.

Rüyada aynada gözüne bakmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada gözlerine bakmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, bir sebeple sorun yaşayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözüne bakmak daha büyük işler için bir örnek olacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin gözlerine bakmak sağlık sorunları yaşanacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments