Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözlerine bakmak

Rüyada kendi gözlerine bakmak

Rüyada kendi gözlerine bakmak hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kendi işinin başına geçeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Sosyal ortamlara girme zorunluluğu sizi sıkabilir.

Rüyada sevgilinin gözlerine bakmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada gözlere bakmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada kendi gözlerine bakmak vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işinden evine gidip geleceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Rüyada göz göze bakmak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin gözüne bakmak sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi gözüne bakmak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalettir.

Rüyada eşinin gözlerine bakmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments