Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi gözüne bakmak

Rüyada kendi gözüne bakmak

Rüyada kendi gözüne bakmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, sorunların artacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, ağız tadının da kaçacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi gözüne bakmak gördüyseniz:

  • Duygusal bir yapı içindesiniz.

Rüyada birinin gözlerinin içine bakmak uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin gözlerine bakmak çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gözüne bakmak sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada aynada gözlerine bakmak dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, variyet sahibi olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada göz göze bakmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne bakmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada aynada gözüne bakmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments