Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynada gözlerine bakmak

Rüyada aynada gözlerine bakmak

Rüyada aynada gözlerine bakmak sevdiğine kavuşacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynada gözlerine bakmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Rüyada aynada gözlerine bakmak gönlündeki gibi sevileceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aynada gözüne bakmak ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada elbise giyip aynaya bakmak herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yoksulluğa rivayet eder.

Rüyada aynada kendine bakmak gelirinin artacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Rüyada aynada saçına bakmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynada dişlere bakmak hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle aynaya bakmak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kişinin şansının artacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet eder.

Rüyada boy aynasına bakmak gerekirse özür dileneceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, büyük zararlar getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments