Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak sorunların çabucak atlatılacağına, müjdeli haberle geleceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi konuda zayıflayacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sorumlulukların azalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak gördüyseniz:

  • Uyarmak için kendinizi çok fazla yormanın faydası olamayabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin gözlerine bakmak yolunda giden hayatın bozulacağına, bunun şans olacağına, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin gözlerine bakmak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin gözlerinin içine bakmak dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın gözlerine bakmak işini büyüteceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin gözlerine bakmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, herkesin takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının gözüne bakmak kötü kişilerle karşılaşacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına inanılır.

Rüyada kendi gözlerine bakmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine işarettir.

Rüyada gözüne bakmak bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments