Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçların parladığını görmek

Rüyada saçların parladığını görmek

Rüyada saçların parladığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, daha çok çalışılacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, geçim derdine düşeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kazancının çok düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçların parladığını gördüyseniz:

  • Faydasız işleri, anlaşmaları, veya planları sonlandırma niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada saçlarının parladığını görmek yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada saçların parladığını görmek kendini çok iyi hissedeceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada saçın parladığını görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözlerinin içi parlamak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada gözleri parlamak bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına işaret eder.

Rüyada ellerinin parladığını görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına işarettir.

Rüyada yüzünün parladığını görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzü parlamak aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments