Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın parladığını görmek

Rüyada ayın parladığını görmek

Rüyada ayın parladığını görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, ruhani önderlik yapacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada ayın parladığını gördüyseniz:

  • Eviniz veya ailenizle ilgili bazı konularda problemler yaşanabilir veya işle ilgili gerginlikler söz konusu olabilir.

Rüyada ayın parladığını görmek dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalettir.

Rüyada yüzü parlamak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranın parladığını görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin parladığını görmek uğradığı zararları telafi edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine işarettir.

Rüyada saçlarının parladığını görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, düşman malından yemeye yorulmaktadır.

Rüyada saçların parladığını görmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzün parladığını görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıldız parladığını görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments