Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız parladığını görmek

Rüyada yıldız parladığını görmek

Rüyada yıldız parladığını görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, malında azalmaya, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine delalet eder.

Rüyada yıldız parladığını gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada yıldızın parladığını görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldız parladığını görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada yıldızların parladığını görmek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, düşmanlarının güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerinin içi parlamak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada ellerinin parladığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada güneşin parladığını görmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada yüzün parladığını görmek işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün parladığını görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments