Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakireliği bozulmak

Rüyada bakireliği bozulmak

Rüyada bakireliği bozulmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, dinamik olacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, iş için gurbete gidileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada bakireliği bozulmak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenin daha başka yolları da var.

Rüyada bakireliğin bozulduğunu görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bakireliği bozulmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bakirelik kanı görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bakire olmadığını görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bakire birini hamile görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına yorulur.

Rüyada bakire olmadığını öğrenmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına işarettir.

Rüyada bakireliğini kaybetmek geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet eder.

Rüyada bakire kanı görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, işlerinin de rast gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments