Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek

Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek

Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünün bozulduğunu gördüyseniz:

  • Dost bildiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı değiştiğini görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada yüzünün bozulduğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçağın bozulduğunu görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bozulduğunu görmek insanlardan uzaklaşacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahın bozulduğunu görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, sıkıntıların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızlığın bozulduğunu görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada işinin bozulduğunu görmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır makinesi bozulduğunu görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments