Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir gözü kör görmek

Rüyada bir gözü kör görmek

Rüyada bir gözü kör görmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, dinde tartışmaya, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, asla yüksünmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir gözü kör gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için yapacağınız hoş şeyler duygularınızı göstermenin doğru yolu olabilir.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalettir.

Rüyada kör gözlü kedi görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada gözü kör köpek görmek büyük bir işin sahibi olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada bir gözü kör görmek yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çarelere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gözü kör kedi görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına işarettir.

Rüyada tek gözü kör görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada tek gözü kör köpek görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments