Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, içinin rahatlayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, memur ise terfi edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Duygularınız sizi bambaşka diyarlara götürebilir.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının küçüldüğünü görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kazancın gittikçe artacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçüldüğünü görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek rahat bir hayat süreceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek büyük başarılar kazanılacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada büyüyüp küçülmek yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, çok hayırlı adımların atılacağına, konforunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments