Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine işaret eder.

Rüyada boyunun küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada gözlerinin küçüldüğünü görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına inanılır.

Rüyada büyük birinin küçüldüğünü görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, borcunun da hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşinin küçüldüğünü görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına inanılır.

Rüyada küçüldüğünü görmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, önemli atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments