Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, garanti olacak bir yer edineceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kişinin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin küçüldüğünü görmek ona kol kanat gereceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada insanın küçüldüğünü görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına yorulmaktadır.

Rüyada ayağının küçüldüğünü görmek mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın küçüldüğünü görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünün küçüldüğünü görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments