Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, ününü ülke dışına taşıyacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına delalettir.

Rüyada yaşça küçüldüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Rüyada yaşça küçüldüğünü görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yaşının küçüldüğünü görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet eder.

Rüyada yaşça küçülmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük birinin küçüldüğünü görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına tabir olunur.

Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada dişlerinin küçüldüğünü görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyunun küçüldüğünü görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boyu küçülmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments