Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin küçüldüğünü görmek

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişin küçüldüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi etkileyebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada dişinin küçüldüğünü görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aylık gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada dişin küçüldüğünü görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulur.

Rüyada bir kimsenin küçüldüğünü görmek devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada memelerin küçüldüğünü görmek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret eder.

Rüyada gözlerin küçüldüğünü görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada kişinin küçüldüğünü görmek yardımının olacağına, istediği başarıya kavuşacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada kabenin küçüldüğünü görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun küçüldüğünü görmek komşularla ters düşüleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Deniz

Rüyamda ön dişlerim kucukmustu doktora gittim dedim hocam daha yaşım 40, dişlerim niye küçüldü dişlerimi ypin