Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerin beyaz olduğunu görmek

Rüyada gözlerin beyaz olduğunu görmek

Rüyada gözlerin beyaz olduğunu görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, huzurlu, mutlu olacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlerin beyaz olduğunu gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada gözün beyazını görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, yeni bir yola gireceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini beyaz görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments