Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gözlü adam görmek

Rüyada beyaz gözlü adam görmek

Rüyada beyaz gözlü adam görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz gözlü adam gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına yorulur.

Rüyada kırmızı gözlü adam görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, parasına da para ekleyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada gözü kör adam görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına inanılır.

Rüyada siyah gözlü adam görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört gözlü adam görmek hatalarından erken döneceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözlü adam görmek yılmayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, bilmediği duyguları tadacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü adam görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek gözü kör adam görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments