Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini beyaz görmek

Rüyada gözlerini beyaz görmek

Rüyada gözlerini beyaz görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada gözlerini beyaz gördüyseniz:

  • Sürpriz bir bilgi kendini gösterebilir.

Rüyada gözlerini beyaz görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz göz farı görmek sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada göz bebeğini beyaz görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek aradığı çareleri bulacağına, kazancında bereketin artacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, büyük takdir toplanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, rızkının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünü beyaz görmek maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments