Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • Olayların olumlu taraflarını görmeye çalışmanız veya bir süredir oldukça kötü bir seyir izleyen veya sizi zor durumda bırakan konulara pozitif yaklaşmanız daha faydalı sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, helal olmayana göz dikmeyeceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments