Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün beyazını görmek

Rüyada gözün beyazını görmek

Rüyada gözün beyazını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, daima zinde ve genç kalacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözün beyazını gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan olaylar veya teklifler size bunu hatırlatabilir.

Rüyada beyaz gözlü köpek görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gözün beyazını görmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yalan söyleyeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada gözleri beyaz görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz gözlü adam görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözünü beyaz görmek darda kalacağına, bir organizasyona katılacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada gözlerin beyaz olduğunu görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz gözler görmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments