Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek başarılarının eksilmeyeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok güzel işlere gireceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işlerinde kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • Yalnız da olsa, önemsediğiniz fikir veya planlarınızı gerçeğe dönüştürme zamanıdır.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, rızkının genişleyeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işarettir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kişinin güzel işler yapacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments