Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli erkek bebek görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli bebek görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek maddi zararın büyük olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tenli görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, iyileşme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ten görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz tenli kadın görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments