Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • Başkalarının işlerine veya ilişkilerine karışmamanızda, eleştiri ya da dedikodulardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek elinin de bolluk ve bereket göreceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulur.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına işarettir.

Rüyada renkli mavi göz görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renk göz görmek iyilik ve güzellik bulacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye rivayet eder.

Rüyada mavi renkte göz görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli göz görmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, kısmetlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments