Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri parlayan kedi görmek

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada gözleri parlayan kedi gördüyseniz:

  • Oysa, size büyük fayda sağlayabilecek yaratıcı fikirleriniz uygulanmayı bekliyor.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek büyük miktarda para kazanacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Rüyada üç gözlü kedi görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada tek gözü kör kedi görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada dört gözlü kedi görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada gözsüz kedi görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, paraya ve mala kavuşacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulur.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek saygınlığının da artacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Rüyada tek gözü olmayan kedi görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, istediği projeleri yapamayacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments