Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına delalettir.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara gözlü kuzu görmek mutlu olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara gözlü bebek görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara gözler görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments