Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç gözlü kedi görmek

Rüyada üç gözlü kedi görmek

Rüyada üç gözlü kedi görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üç gözlü kedi gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya maddi bir konuda emir niteliğinde konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç gözlü kedi görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak kırılan kalbin onarılacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyle göz göze gelmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada gözü kör kedi görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, konfor içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, çok kolay bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments