Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri oyulmak

Rüyada gözleri oyulmak

Rüyada gözleri oyulmak ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada gözleri oyulmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanız sizi daha etkin bir lider haline dönüştürebilir.

Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek işlerinin karışacağına, mallarını ve makamını garantileyeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına işarettir.

Rüyada gözü oyulmak çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine inanılır.

Rüyada oyulmuş göz görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, ele geçen paranın daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada gözünün oyulduğunu görmek herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri oyulmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret eder.

Rüyada oynayan dişi çekmek çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini top oynarken görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada oyulmuş taş görmek elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments