Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün oyulduğunu görmek

Rüyada gözünün oyulduğunu görmek

Rüyada gözünün oyulduğunu görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, rahat bir hayata adım atacağına, insanların saygısının kazanılacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, solan yüzünün güleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine delalettir.

Rüyada gözünün oyulduğunu gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada gözleri oyulmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada oyulmuş göz görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada gözünün oyulduğunu görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gözü oyulmak moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada oynayan insan görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada tenis oynandığını görmek çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını kumar oynarken görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments