Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyulmuş taş görmek

Rüyada oyulmuş taş görmek

Rüyada oyulmuş taş görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, istediği evde oturacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına alamet eder.

Rüyada oyulmuş taş gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce, biraz rahatlamaya çalışmalısınız.

Rüyada oyulmuş taş görmek sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oynarken görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hayatının bir düzene kavuşacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde oynayan görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada kendini oynarken görmek iş hayatında rahat edileceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına inanılır.

Rüyada birini top oynarken görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine delalettir.

Rüyada okey oynayan görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçıyla oynandığını görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret eder.

Rüyada düğünde oynayanları görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments