Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan dişi çekmek

Rüyada oynayan dişi çekmek

Rüyada oynayan dişi çekmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada oynayan dişi çekmek gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Rüyada oynayan dişi çekmek elinin darlıktan kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine işaret eder.

Rüyada dişin oyulmasını görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Rüyada dişin oynamasını görmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada dişinin oyulduğunu görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine inanılır.

Rüyada dişin oyulduğunu görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada dişi oyulmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yılanın dişini çekmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine inanılır.

Rüyada kendinin dişini çekmek iş hayatında atılıma geçeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments