Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini top oynarken görmek

Rüyada birini top oynarken görmek

Rüyada birini top oynarken görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işaret eder.

Rüyada birini top oynarken gördüyseniz:

  • Desteklemekten memnun olacağınızı göstermeniz, bir düşmanın iş birlikçisine dönüşmesini sağlayabilir.

Rüyada top oynayan birini görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, gönül gözünün açılacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada top oynayan insanlar görmek yazgısının güzelleşeceğine, yaşamına bakacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada top oynandığını görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Rüyada top oynayanları görmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulur.

Rüyada kendini top oynarken görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada birini top oynarken görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, şifa edineceğine işarettir.

Rüyada kumar oynayıp kaybetmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, renk ve eğlence geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments