Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oyulmuş göz görmek

Rüyada oyulmuş göz görmek

Rüyada oyulmuş göz görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada oyulmuş göz gördüyseniz:

  • Bazı işlerin hallolması için beklediğiniz kişiler varsa, sonsuza dek beklemek zor olabilir.

Rüyada oyulmuş göz görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözleri oyulmak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünün oyulduğunu görmek mutlulukların yarım kalacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, sorunların tarihe karışacağına tabir olunur.

Rüyada gözü oyulmak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, bekar ise evleneceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada dişinin oyulduğunu görmek zor bir işe girileceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada top oynayanları görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada oynayan erkek görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, başarılarının daim olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments