Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü oyulmak

Rüyada gözü oyulmak

Rüyada gözü oyulmak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, zor bir döneme gireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, hastalıktan şifa bulmaya inanılır.

Rüyada gözü oyulmak gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Rüyada gözü oyulmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözleri oyulmak kazancın helal şekilde artırılacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada gözünün oyulduğunu görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, umduklarını bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek amaçlarına ulaşmaya, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada oyulmuş göz görmek Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine inanılır.

Rüyada dişinin oyulduğunu görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada oynayan insanlar görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını kumar oynarken görmek enerjisini toplayacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments