Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek

Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek

Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada gözlerinin oyulduğunu gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi rahatlatabilir.

Rüyada gözü oyulmak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri oyulmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, kulluk görevini ihmale edeceğine, huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözünün oyulduğunu görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, itibarını zedeleyeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada oyulmuş göz görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine tabir olunur.

Rüyada gözlerinin oyulduğunu görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, anlaşmazlıkların biteceğine inanılır.

Rüyada dişin oyulduğunu görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada basketbol oynandığını görmek küslerin barışacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kumar oynayan görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments