Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri olmayan kedi görmek

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek

Rüyada gözleri olmayan kedi görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada gözleri olmayan kedi gördüyseniz:

  • Sizin arkanızdan bazı işler çevirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, enerjisini toplayacağına inanılır.

Rüyada kedi gözü görmek ticarette yol katedeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına alamet eder.

Rüyada gözü çıkmış kedi görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalettir.

Rüyada gözleri parlayan kedi görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına yorulur.

Rüyada dört gözlü kedi görmek stresli bir ortama gireceğine, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, yeni siparişler alacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Rüyada insanda kedi gözü görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments