Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gözlü kedi görmek

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, bundan hayır göreceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil gözlü kedi gördüyseniz:

  • Bazı konularda hızlı öngörülerde bulunmanız gerekebilir.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek rahat bir hayata adım atacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, çok hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli gözlü kedi görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada gözü olmayan kedi görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek zor zamanların biteceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments