Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin gözünü çıkarmak

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak gördüyseniz:

  • Romantizme veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanız stresi azaltabilir.

Rüyada kedi gözü çıkarmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına işaret eder.

Rüyada kedinin gözünü çıkarmak hedeflere ulaşamayacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada gözünden iğne çıkarmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünden solucan çıkarmak yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünden kirpik çıkarmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada gözünü çıkarmak aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gözünü çıkarmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada göz çıkarmak işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments