Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözü çıkmış kedi görmek

Rüyada gözü çıkmış kedi görmek

Rüyada gözü çıkmış kedi görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü çıkmış kedi gördüyseniz:

  • Daha fazla gayret gösterirseniz, cazibeli sunumlarla yolunuzda daha rahat şekilde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada büyük gözlü kedi görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına alamet eder.

Rüyada kedi gözü çıkarmak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Rüyada kedinin gözünün çıktığını görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulur.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, ailesini de mutlu edeceğine, nimetin ve kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada gözü kör kedi görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin gözlerini görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, azap çektiğine işaret etmektedir.

Rüyada üç gözlü kedi görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments