Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi gördüyseniz:

  • evinizde bir mutluluk yaşanması olasıdır.

Rüyada kırmızı gözlü kara kedi görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulur.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı gözlü kedi görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, dolayısıyla geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara gözlü kuzu görmek kişinin kazancının çoğalacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayatını ailesine adayacağına tabir olunur.

Rüyada kara gözlü bebek görmek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada kara gözler görmek tartışmaların son bulacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kara kedi öldürmek problemlerinin biteceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada kara kedi taşlamak hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments