Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Rüyada başka birinin gözünün kör olduğunu görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin kör olduğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini kör görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada gözlerinin kör olduğunu görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının gözünün kör olduğunu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, eline haram para geçeceğine, verilen kararların geri çekileceğine alamet eder.

Rüyada bir gözünü kör görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, bazı kaynakların tükeneceğine işaret eder.

Rüyada bir gözü kör insan görmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri kör görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments