Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözleri kapamak

Rüyada gözleri kapamak

Rüyada gözleri kapamak ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözleri kapamak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada göz kapamak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, korkularının üzerine gideceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözleri kapamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada gözlerini kapamak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada gözünü kapamak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere açıp kapamak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine işarettir.

Rüyada yılanın ağzını kapamak akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ışıkları kapamak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, çok büyük hayır duası alınacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada kilit kapamak sözleri tutulacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments